Za pripravo te solate se navadno odločam, ko je na vrtu že paradižnik. Vendar me je tokrat premamilo in sem ga kupila.
Uporabim seveda domačo solato z vrta :)
Potrebujemo:
Tofu solimo, popramo in ga natremo z rožmarinom.
Popečemo ga na olivnem olju.
V skledi zmešamo zeleno solato in papriko, solimo, popramo, dodamo sok pol limone, olivno olje, narezan paradižnik in baziliko. Pustimo stati 2 minutki in nato dodamo še topel popečen tofu.
Ta jed da krasen občutek sitosti, pripravljena pa je le v nekaj minutah :)
Dober tek!
Uporabim seveda domačo solato z vrta :)
Potrebujemo:
- svežo zeleno solato
- paradižnik
- paprika
- čebula
- sok pol limone
- olivno olje
- tofu
- sol, poper
- rožmarin, bazilika
Tofu solimo, popramo in ga natremo z rožmarinom.
Popečemo ga na olivnem olju.
V skledi zmešamo zeleno solato in papriko, solimo, popramo, dodamo sok pol limone, olivno olje, narezan paradižnik in baziliko. Pustimo stati 2 minutki in nato dodamo še topel popečen tofu.
Ta jed da krasen občutek sitosti, pripravljena pa je le v nekaj minutah :)
Dober tek!
Komentarji
Objavite komentar
Vesela bom vseh predlogov in novih idej.