Slan prigrizek ob druženju ali kot slan zajtrk. Vsekakor je priprava zelo hitra in ne zahteva veliko dela.
Za 12 rogljičkov velikosti cc 5cm sem uporabila:
-
1 listnato testo (Vegansko Hofer)
- 100g tofuja
- 100g svežega čemaža
- žlica jabolčnega kisa
- 1 žlica sojinega jogurta (ni nujno potrebno)
- Sol, poper, čili
Tofu, čemaž, sol, poper, čili , jabolčni kis in sojin jogurt damo v posodo in ga zmeljemo s paličnim mešalnikom.
S to maso napolnimo rogljičke.
Testo razrežemo na trikotnike. Širši del pomažemo z maso in
zavijemo.
Pečemo na 180°C 25 minut (da lepo porjavijo.
Poleg se prileže sveži sok pomaranče in limone, s kurkumo.
Dober tek!
Komentarji
Objavite komentar
Vesela bom vseh predlogov in novih idej.