Sladni rogljički s čemažem


 

 
Slan prigrizek ob druženju ali kot slan zajtrk. Vsekakor je priprava zelo hitra in ne zahteva veliko dela.
Za 12 rogljičkov velikosti cc 5cm sem uporabila:
  • 1 listnato testo (Vegansko Hofer)
  • 100g tofuja
  • 100g svežega čemaža
  • žlica jabolčnega kisa
  • 1 žlica sojinega jogurta (ni nujno potrebno)
  • Sol, poper, čili

Tofu, čemaž, sol, poper, čili , jabolčni kis in sojin jogurt damo v posodo in ga zmeljemo s paličnim mešalnikom.

S to maso napolnimo rogljičke.

Testo razrežemo na trikotnike. Širši del pomažemo z maso in zavijemo.

Pečemo na 180°C 25 minut (da lepo porjavijo.

Poleg se prileže sveži sok pomaranče in limone, s kurkumo.

 

Dober tek!

 

Komentarji