O količinah tu težko pišem, ker je to pač improvizacija, enako kot pizza. Vsakomur je nek okus boljši....
Meni je taka polentna pica sicer najboljša z artičokami in kaprami, ter čebulo.
Danes pa je bolj blagega okusa.
Čili vedbo dodam, vendar po občutku :)
Poletno skuham, jo prelijem v pekač na 1,5 cm debelo. Počakam da se malce ohladi.
Obložim z želenim nadevom. Tokrat sem uporabila domač paradižnik, papriko, baziliko, rdečo čebulo, origano, majaron, česen.
Dala v pečico za 10 minut na 18°C.
Nato sem posula z vegan sirom (meni je najbolj všeč Wilmersburger) in zapekla še 5 minut.
Hitro in dobro!
Dober tek in želim vam, da preživite lep dan še naprej.
Komentarji
Objavite komentar
Vesela bom vseh predlogov in novih idej.