Pirini špageti s seitanovimi rezanci in zelenjavo



V teh toplih dneh nerada postopam za štedilnikom, saj je toliko več stvari za početi... pa vendar jesti je treba.

In pač naredim kakšno zelo preprosto jed....

Jed je v bistvu hladna. Lahko pa se seveda testenine tudi pregreje.

Imela sem še doma narejen seitan. Ni ga bilo veliko za haše omako in se ga le narezala na trakove, ter čez noč marinirala v sojini omaki, česnu in šalotki.

Danes za kosilo, sem ga popekla na olju.

 Skuhala pirine špagete in vanje vmešala sveže narezano domače korenje in paradižnik. Čez pa sem dala pečene seitanove trakce.

 Peteršilj, šetraj in pa drobnjak za boljši okus. In to je to!

Jed je pripravljena v 10 minutah, je nasitna in kar je v vročih dneh najbolj pomembno, dovolj lahka, da smo lahko še opravilno sposobni

Preprosto pride dan, ko se ti ne da nekaj na veliko kuhati in potem se znajde človek in z malo truda pripravi dobro kosilo.

Naužijte se sonca in svežega zraka in naj vam bodo dnevi lepi.

NAMIG:
Domač seitan - http://mincikuha.blogspot.si/2016/02/domace-psenicno-meso-seitan.html

Dober tek.

Komentarji