Vrt je pričel streči z dobrotami. To je zame iz vidika prehrane najlepše obdobje, no pa jesen, ko je kostanj in obilica gob :)
Domač stročji fižol in krompir kifeljčar (v oblicah) skuhamo.
V ponev damo Fridino zaseko (seveda je za zabelo super tudi prepražena čebula) in na njej popražimo na koščke narezan kuhan krompir. Nič ga ne olupim.
S tem prekrijem kuhan stročji fižol.
Zraven postrežem še vegansko kislo smetano, ki super zaokroži okuse. Vanjo vmešam nekaj peteršilja in drobnjaka.
Preprosto, hitro pripravljeni in energetsko ter z okusi bogato kosilo ali večerja.
NAMIG:
- Tako pripravljena jed je še MNOGO BOLJŠA, če imamo doma kaj lisičk, ki jih predhodno popražimo in potem zmešamo skupaj s krompirjem. To potem nastane že pravi luksuz.
- Veganska kisla smetana - http://mincikuha.blogspot.si/2016/06/veganska-kisla-smetana.html
- Veganska zaseka -
Dober tek!
V ponev damo Fridino zaseko (seveda je za zabelo super tudi prepražena čebula) in na njej popražimo na koščke narezan kuhan krompir. Nič ga ne olupim.
S tem prekrijem kuhan stročji fižol.
Zraven postrežem še vegansko kislo smetano, ki super zaokroži okuse. Vanjo vmešam nekaj peteršilja in drobnjaka.
Preprosto, hitro pripravljeni in energetsko ter z okusi bogato kosilo ali večerja.
NAMIG:
- Tako pripravljena jed je še MNOGO BOLJŠA, če imamo doma kaj lisičk, ki jih predhodno popražimo in potem zmešamo skupaj s krompirjem. To potem nastane že pravi luksuz.
- Veganska kisla smetana - http://mincikuha.blogspot.si/2016/06/veganska-kisla-smetana.html
- Veganska zaseka -
Dober tek!
Komentarji
Objavite komentar
Vesela bom vseh predlogov in novih idej.