Ta juha nam bo pomagala izboljšati počutje in odgnala slabo voljo, zaradi velike vsebnosti karotenoidov pa je odlično krepčilo imunskemu sistemu.
Uporabila sem:
- Maslena buča
- voda
- olje
- sol, poper, česen, kumina, mini ščep carry-a, timijan, peteršilj
Ko se buča lepo zapeče, jo vzamemo iz pečice, damo v posodo in zalijemo z vodo, spasiramo s paličnim mešalnikom.
Pečene česne stisnemo in dodamo v juho, prej jih z vilico zmečkamo.
Juho solimo, popramo, dodamo curry (če vam je ta začimba seveda všeč), kumino v prahu.
Še malo pokuhamo.
Postrežemo s kruhovimi kockami, ki jih popečemo na olivnem olju z dodatkom timijana.
Dodamo malce svežega nasekljanega peteršilja.
Dober tek.
Vse dobro vam želim - Minci
Komentarji
Objavite komentar
Vesela bom vseh predlogov in novih idej.