Ocrvte, s šampinjoni nadevane palačinke



Palačinke:
- voda, sol, pirina moka, koruzni škrob, kurkuma. 

Spečeno tanke palačinke. Če dodate koruzni škdob bodo vedno uspele in tudi tanke, vroča ponev in to je to.

Nadev:
Prepraženi šampinjoni na poru in čebuli, dodala malo pretlačenega krompirja, peteršilj, česen, kvasne kosmiče, poper, naslednjič bom dodala še kakšen brokoli ali kaj podobnega. Namesto krompirja bi se prilegla tudi čierikin pire ali leča.

Masa naj bo mazljiva za to je potrebno dodati malce vode ali rastlinskega mleka.

Vsekakror, če bi bil kakšen Violafe notri bi bilo toliko bolje.
Palačinke nadevala zavila in spanirala.

Paniranje:
Najprej pirina moka, potem zmes (sojino mleko, kurkuma,koruzni škrob, tako nekje na 2 dcl 1 žlica škroba), drobtine.

Ocvremo v vročem repičnem olju.

Zraven pa kromprijeva solata z majonezo. In seveda brez limete ne gre J

Pač mal bolj junk kosilo, ampak tudi to kdaj paše :P

Vse dobro vam želim - Minci

Komentarji